Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka Fc Długa Laga
nowa 2 2011 Tactiek LUL
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 42.9
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


33e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel onderschept slim de pass. Hempel schiet op doel. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 46%, Fc Długa Laga 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - Fc Długa Laga 0:0

57e minuut.
Camoranesi passt de bal met de wreef. Narov is nu in balbezit. Narov geeft de bal voor. Depcik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Depcik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Fierro geeft een hoge lob. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - Fc Długa Laga 1:0

64e minuut.
Maljević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camoranesi met een snelle inworp. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Camoranesi passt de bal in één keer door. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pain rent richting de bal. Horn onderschept slim de pass. Horn geeft de bal voor. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Moraru rent richting de bal. Camoranesi verovert de bal door een tackle van achteren. Camoranesi passt de bal met de wreef. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 39%, Fc Długa Laga 61%.
LZS Jasionka - Fc Długa Laga 1:0