Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Werdańsk TerapeutyczneOdruchyGastryczne
Standard Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru rent richting de bal. Landi is nu in balbezit. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 1:0

6e minuut.
Skonieczka passt de bal in één keer door. Łukowski geeft een lange en hoge pass. Landi kopt de bal weg. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi rent richting de bal. Landi passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Panke passt de bal in één keer door. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos passt de bal met de wreef. Lavado rent richting de bal. Lavado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kakas geeft een lange en hoge pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Landi rent richting de bal. Landi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Landi is nu in balbezit. Kirkov rent richting de bal. Landi verovert de bal door een tackle van achteren. Landi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bękart met een sublieme pass. Kakas speelt de bal door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zolper speelt de bal door. Kakas is nu in balbezit. Kakas passt de bal met de wreef. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru schiet op doel. Kufajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dodos met een sublieme pass. Landi rent richting de bal. Bondăreţ begaat een overtreding. Bondăreţ krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Łukowski passt de bal met de wreef. Stegaru is nu in balbezit. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel. Kufajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kocić rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru passt de bal in één keer door. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 54%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 46%.
LKS Werdańsk - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 1:0

51e minuut.
Kakas passt de bal in één keer door. Panke heeft problemen om de bal te vangen. Panke probeert naar een medespeler te passen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Skonieczka kopt de bal weg. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Landi is nu in balbezit. Landi draait met de bal, schiet en ... Kufajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 2:0

55e minuut.
Schitelea passt de bal met de wreef. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek passt de bal in één keer door. Landi is nu in balbezit. Landi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lavado draait met de bal, schiet en ... Shterev met een sublieme pass. Łukowski kopt de bal weg. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel. Kufajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kwaiszewski onderschept slim de pass. Kwaiszewski passt de bal zonder na te denken. Kocić verovert de bal door een tackle van achteren. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado draait met de bal, schiet en ... Shterev bokst de bal weg.

63e minuut.
Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bękart. Łukowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skonieczka met een snel genomen vrije trap. Landi krijgt zijn hoofd ertegen. Kufajewski bokst de bal weg.

71e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stegaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Landi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 3:0

76e minuut.
Bękart rent richting de bal. Bękart passt de bal zonder na te denken. Łukowski speelt de bal door. Lavado is nu in balbezit. Lavado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Kakas rent richting de bal. Kakas passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi geeft een lange en hoge pass. Kakas speelt de bal door. Stegaru heeft problemen om de bal te vangen. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zolper geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ met een sublieme pass. Kocić met een sublieme pass. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 45%, TerapeutyczneOdruchyGastryczne 55%.
LKS Werdańsk - TerapeutyczneOdruchyGastryczne 3:0