Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne LKS Werdańsk
442 Tactiek Standard
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Bękart geeft een lange en hoge pass. Panke kopt de bal weg. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favalli rent richting de bal. Favalli draait met de bal, schiet en ... Kufajewski bokst de bal weg.

8e minuut.
Hidijatullin speelt de bal door. Lavado rent richting de bal. Panke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panke krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kocić probeert naar een medespeler te passen. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stegaru krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Schitelea passt de bal met de wreef. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek begaat een overtreding. Civelek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli rent richting de bal. Favalli draait met de bal, schiet en ... Kufajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wyffels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Favalli rent richting de bal. Kirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Werdańsk 0:1

20e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea passt de bal zonder na te denken. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek geeft de bal voor. Lavado springt en kopt de bal. Jurczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Skonieczka is nu in balbezit. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Hidijatullin speelt de bal door. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Favalli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bondăreţ. Favalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Favalli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Hidijatullin de bal. Hidijatullin met een sublieme pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea geeft een lange en hoge pass. Lavado maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurczak bokst de bal weg.

37e minuut.
Skonieczka met een sublieme pass. Kakas rent richting de bal. Kakas passt de bal in één keer door. Favalli rent richting de bal. Favalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 50%, LKS Werdańsk 50%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Werdańsk 0:1

61e minuut.
Bękart rent richting de bal. Bękart passt de bal in één keer door. Dodos met een sublieme pass. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke met een sublieme pass. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli draait met de bal, schiet en ... Kufajewski bokst de bal weg. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lavado verovert de bal door een tackle van achteren. Lavado passt de bal met de wreef. Grabarek met een sublieme pass. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Civelek is nu in balbezit. Lavado verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Werdańsk 1:1

77e minuut.
Favalli passt de bal met de wreef. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski passt de bal met de wreef. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 52%, LKS Werdańsk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Werdańsk 1:1