Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brda Bydgoska FC GórnikZabrze
spring Tactiek 433
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Crotu kopt de bal weg. Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan passt de bal in één keer door. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Las Nieves met een snelle inworp. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Kösling is nu in balbezit. Masías verovert de bal door een tackle van achteren. Masías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - FC GórnikZabrze 1:0

15e minuut.
Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzani verovert de bal door een tackle van achteren. Ravazzani passt de bal met de wreef. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani met een sublieme pass. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías schiet op doel. Szpręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brda Bydgoska - FC GórnikZabrze 2:0

28e minuut.
Masías is nu in balbezit. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea passt de bal in één keer door. Ravazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Krawężnik kan de bal niet met de borst controleren. Szpręga probeert naar een medespeler te passen. Radwan kopt de bal weg. Masías rent richting de bal. Masías geeft de bal voor. Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Łatczewski is nu in balbezit. Radwan is nu in balbezit. Łatczewski onderschept slim de pass. Łatczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Velcea passt de bal zonder na te denken. Ravazzani heeft problemen om de bal te vangen. Ravazzani passt de bal in één keer door. Masías rent richting de bal. Masías haalt uit met een fantastische trap. Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 47%, FC GórnikZabrze 53%.
Brda Bydgoska - FC GórnikZabrze 2:0

46e minuut.
Masías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majowicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Las Nieves met de inworp. Velcea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Kösling is nu in balbezit. Velcea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velcea krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rajević geeft een lange en hoge pass. De Las Nieves geeft de bal voor. Daar is Crotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brda Bydgoska 38%, FC GórnikZabrze 62%.
Brda Bydgoska - FC GórnikZabrze 2:0