Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze Brda Bydgoska
433 Tactiek spring
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Brda Bydgoska 0:1

16e minuut.
Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević met een sublieme pass. Łatczewski rent richting de bal. Crnogorac is nu in balbezit. Crnogorac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Radwan rent richting de bal. Radwan passt de bal met de wreef. Velcea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masías is nu in balbezit. Masías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuligłowa met een sublieme pass. Rajević kopt de bal weg. Caals is nu in balbezit. Łatczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łatczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kufrejski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvere met een snelle inworp. Rajević geeft een hoge lob. Crnogorac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. Masías rent richting de bal. Velcea probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kufrejski onderschept slim de pass. Kufrejski geeft een hoge lob. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Masías onderschept slim de pass. Masías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Łatczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silvere neemt de hoekschop. Crnogorac krijgt zijn hoofd ertegen. Hoffman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GórnikZabrze - Brda Bydgoska 1:1

42e minuut.
Ciskowski geeft een hoge lob. De Las Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. De Las Nieves probeert naar een medespeler te passen. Ravazzani rent richting de bal. Ravazzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 43%, Brda Bydgoska 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GórnikZabrze - Brda Bydgoska 1:1

49e minuut.
Velcea passt de bal met de wreef. Ravazzani is nu in balbezit. Ravazzani passt de bal met de wreef. Masías heeft problemen om de bal te vangen. Masías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. Daar is Masías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcea speelt de bal door. Ravazzani heeft problemen om de bal te vangen. Ravazzani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Riestra Presa rent richting de bal. Riestra Presa geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Las Nieves met de inworp. Radwan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciskowski heeft problemen om de bal te vangen. Mellino rent richting de bal. Mellino probeert naar een medespeler te passen. Rajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Masías is nu in balbezit. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa geeft de bal voor. Rajević rent richting de bal. Rajević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Masías passt de bal in één keer door. Stuligłowa probeert naar een medespeler te passen. Pazurek kopt de bal weg. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Las Nieves rent richting de bal. De Las Nieves passt de bal zonder na te denken. Masías heeft problemen om de bal te vangen. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 54%, Brda Bydgoska 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GórnikZabrze - Brda Bydgoska 1:1