Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Szumy rudawy
taktyka Tactiek oni
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 41.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Kurmański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casarini geeft een hoge lob. Balım krijgt zijn hoofd ertegen. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Casarini probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Richter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balım raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojanowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulca neemt de hoekschop. Balım krijgt zijn hoofd ertegen. Bencivegna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Peterszajn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter onderschept slim de pass. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - rudawy 0:1

16e minuut.
Kurmański geeft een lange en hoge pass. Westra van Holthe rent richting de bal. Westra van Holthe speelt de bal door. Klungelig pakt Cabaj de bal. Cabaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szulca met de inworp. Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casarini passt de bal zonder na te denken. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski schiet op doel. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin kopt de bal weg. Mikáczó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj schiet op doel. Ördekçioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Casarini geeft de bal voor. Bojanowski springt en kopt de bal. Richter is nu in balbezit. Balım verovert de bal door een tackle van achteren. Balım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Szumy - rudawy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 53%, rudawy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Szumy - rudawy 1:1

46e minuut.
Inworp. Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casarini is nu in balbezit. Casarini geeft de bal voor. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Grzymała geeft een hoge lob. Inworp. Szulca met de inworp. Casarini geeft een hoge lob. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım verovert de bal door een tackle van achteren. Balım passt de bal zonder na te denken. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski schiet op doel. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Westra van Holthe speelt de bal door. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiński maakt een afschuwelijke overtreding. Krysiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Westra van Holthe onderschept slim de pass. Westra van Holthe geeft een lange en hoge pass. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh schiet op doel. Ördekçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Magna passt de bal in één keer door. Daar is Pajčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gut speelt de bal door. Magna rent richting de bal. Magna probeert naar een medespeler te passen. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. Ördekçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Szumy - rudawy 1:2

70e minuut.
Kwaśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzymała de bal. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski schiet op doel. Bencivegna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Casarini kopt de bal weg. Gut met een sublieme pass. Balım met een sublieme pass. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Targoś komt het veld opgelopen. Augustyn komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gut rent richting de bal. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Grzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski passt de bal met de wreef. Balım is nu in balbezit. Balım schiet op doel. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Szumy - rudawy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Szumy 50%, rudawy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Szumy - rudawy 2:2