Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy LKS Szumy
oni Tactiek taktyka
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Targoś verovert de bal door een tackle van achteren. Targoś met een sublieme pass. Pajčin speelt de bal door. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gut geeft de bal voor. Bojanowski kopt de bal weg. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap. Bencivegna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LKS Szumy 0:1

22e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Kwaśniak geeft een hoge lob. Przepiera controleert de bal met de borst. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Targoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn passt de bal in één keer door. Gut geeft de bal voor. Balım springt en kopt de bal. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Pajčin controleert de bal met de borst. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal in één keer door. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bencivegna probeert naar een medespeler te passen. Peterszajn kopt de bal weg. Westra van Holthe controleert de bal met de borst. Westra van Holthe geeft een lange en hoge pass. Mikáczó kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 65%, LKS Szumy 35%.
rudawy - LKS Szumy 0:1

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Krysiński de bal onder controle te krijgen. Stamatović rent richting de bal. Mikáczó verovert de bal door een tackle van achteren. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Ördekçioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rudawy - LKS Szumy 1:1

59e minuut.
Targoś rent richting de bal. Đức Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwaśniak krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Krysiński met de inworp. Gut geeft een hoge lob. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bencivegna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LKS Szumy 1:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustyn komt het veld opgelopen. Fyda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Peterszajn rent richting de bal. Augustyn begaat een overtreding. Augustyn krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Gut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stamatović probeert naar een medespeler te passen. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Đức Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım onderschept slim de pass. Balım haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 47%, LKS Szumy 53%.
rudawy - LKS Szumy 1:2