Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Werdańsk FC GórnikZabrze
Standard Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 40.1
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Łukowski rent richting de bal. Łukowski geeft de bal voor. Stegaru rent richting de bal. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stuligłowa met een harde bal richting middenveld. Łukowski kopt de bal weg. Panke speelt de bal door. Favalli rent richting de bal. Favalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Łukowski kan de bal niet met de borst controleren. Kösling is nu in balbezit. Łukowski onderschept slim de pass. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Skonieczka onderschept slim de pass. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru geeft de bal voor. Favalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - FC GórnikZabrze 1:0

30e minuut.
Favalli passt de bal met de wreef. Kakas speelt de bal door. Riestra Presa onderschept slim de pass. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kösling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żymirski komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Ciskowski de bal. Favalli is nu in balbezit. Favalli passt de bal met de wreef. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru passt de bal in één keer door. Favalli rent richting de bal. Favalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kitowicz onderschept slim de pass. Żymirski met een sublieme pass. Łukowski speelt de bal door. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli schiet op doel. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 37%, FC GórnikZabrze 63%.
LKS Werdańsk - FC GórnikZabrze 1:0

48e minuut.
Panke speelt de bal door. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski speelt de bal door. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Favalli rent richting de bal. Favalli passt de bal zonder na te denken. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Stuligłowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - FC GórnikZabrze 2:0

66e minuut.
Stuligłowa met een sublieme pass. Panke kopt de bal weg. Klungelig pakt Favalli de bal. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Panke speelt de bal door. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favalli rent richting de bal. Favalli haalt uit met een fantastische trap. Crotu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Werdańsk - FC GórnikZabrze 3:0

75e minuut.
Riestra Presa geeft een hoge lob. Silvere is nu in balbezit. Silvere passt de bal met de wreef. Rajević rent richting de bal. Rajević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skonieczka is nu in balbezit. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stegaru de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Werdańsk 54%, FC GórnikZabrze 46%.
LKS Werdańsk - FC GórnikZabrze 3:0