Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy LZS Jasionka
oni Tactiek nowa 2 2011
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro rent richting de bal. Fierro passt de bal zonder na te denken. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Magna de bal. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grzymała rent richting de bal. Grzymała geeft de bal voor. Canjuga is nu in balbezit. Canjuga geeft een hoge lob. Hempel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Canjuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjuga met een sublieme pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Bencivegna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LZS Jasionka 0:1

17e minuut.
Bencivegna geeft een lange en hoge pass. Đức Anh rent richting de bal. Camoranesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đức Anh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Mienculewicz is nu in balbezit. Kurmański onderschept slim de pass. Kurmański speelt de bal door. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LZS Jasionka 0:2

28e minuut.
Mikáczó rent richting de bal. Ding onderschept slim de pass. Ding geeft een lange en hoge pass. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. Bencivegna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Hempel kopt de bal weg. Klungelig pakt Depcik de bal. Depcik schiet op doel. Bencivegna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LZS Jasionka 0:3

45e minuut.
Mikáczó passt de bal met de wreef. Horn rent richting de bal. Horn geeft de bal voor. Depcik controleert de bal met de borst. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 66%, LZS Jasionka 34%.
rudawy - LZS Jasionka 0:3

46e minuut.
Camoranesi verovert de bal door een tackle van achteren. Camoranesi geeft de bal voor. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Canjuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjuga passt de bal met de wreef. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LZS Jasionka 0:4

65e minuut.
Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro met een sublieme pass. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LZS Jasionka 0:5

73e minuut.
Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Daar is Grzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bencivegna bokst de bal weg.

82e minuut.
Camoranesi rent richting de bal. Camoranesi geeft de bal voor. Mienculewicz kopt de bal weg. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... Bencivegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Camoranesi passt de bal zonder na te denken. Horn is nu in balbezit. Horn probeert naar een medespeler te passen. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 58%, LZS Jasionka 42%.
rudawy - LZS Jasionka 0:5