Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka rudawy
nowa 2 2011 Tactiek oni
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten solid
solid Passen weak
good Verdedigen solid


1e minuut.
Đức Anh passt de bal zonder na te denken. Magna is nu in balbezit. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 1:0

4e minuut.
Kurmański geeft de bal voor. Ciofetti geeft de bal voor. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 2:0

17e minuut.
Camoranesi geeft een hoge lob. Hempel kopt de bal weg. Richter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal in één keer door. Canjuga geeft een hoge lob. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 3:0

23e minuut.
Canjuga is nu in balbezit. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 4:0

24e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Magna de bal onder controle te krijgen. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Canjuga rent richting de bal. Canjuga probeert naar een medespeler te passen. Camoranesi speelt de bal door. Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Hempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterszajn rent richting de bal. Hempel onderschept slim de pass. Hempel draait met de bal, schiet en ... Bencivegna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 5:0

36e minuut.
Camoranesi is nu in balbezit. Camoranesi geeft een lange en hoge pass. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 6:0

37e minuut.
Đức Anh heeft problemen om de bal te vangen. Đức Anh probeert naar een medespeler te passen. Peterszajn rent richting de bal. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fierro passt de bal zonder na te denken. Canjuga heeft problemen om de bal te vangen. Canjuga met een sublieme pass. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 7:0

40e minuut.
Depcik kopt de bal weg. Camoranesi is nu in balbezit. Camoranesi passt de bal zonder na te denken. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 28%, rudawy 72%.
LZS Jasionka - rudawy 7:0

51e minuut.
Camoranesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hempel de bal. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ... Bencivegna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 8:0

53e minuut.
Horn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canjuga de bal. Canjuga speelt de bal door. Daar is Hempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel draait met de bal, schiet en ... Bencivegna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Fierro geeft de bal voor. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Bencivegna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grzymała probeert de bal met de borst te controleren. Hempel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canjuga neemt de hoekschop. Fierro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn probeert naar een medespeler te passen. Depcik probeert naar een medespeler te passen. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó draait met de bal, schiet en ... Muchomorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 8:1

80e minuut.
Canjuga geeft een hoge lob. Hempel kan de bal niet met de borst controleren. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Camoranesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna passt de bal zonder na te denken. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - rudawy 9:1

89e minuut.
Fierro rent richting de bal. Fierro passt de bal zonder na te denken. Camoranesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fierro is nu in balbezit. Fierro geeft een hoge lob. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 32%, rudawy 68%.
LZS Jasionka - rudawy 9:1