Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne LKS Szumy
442 Tactiek taktyka
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Krysiński onderschept slim de pass. Krysiński speelt de bal door. Casarini speelt de bal door. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lavado rent richting de bal. Lavado geeft een hoge lob. Schitelea rent richting de bal. Schitelea schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Inworp. Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casarini rent richting de bal. Casarini geeft een hoge lob. Balım krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hidijatullin kopt de bal weg. Klungelig pakt Stamatović de bal. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado draait met de bal, schiet en ... Ördekçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Szumy 1:0

22e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Balım kopt de bal weg. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Szumy 1:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gut met de inworp. Casarini is nu in balbezit. Casarini geeft een hoge lob. Bojanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szulca rent richting de bal. Szulca geeft een lange en hoge pass. Wyffels kopt de bal weg. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Balım passt de bal in één keer door. Wyffels is nu in balbezit. Met opzet legt Bojanowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bojanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Lavado kopt de bal weg. Dodos probeert de bal aan de voet te houden. Gut geeft een hoge lob. Balım rent richting de bal. Balım draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Lavado verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsios maakt een afschuwelijke overtreding. Kotsios krijgt een gele kaart. Lavado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hidijatullin met een snel genomen vrije trap. Paal!

41e minuut.
Kwaśniak speelt de bal door. Casarini rent richting de bal. Casarini geeft de bal voor. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 57%, LKS Szumy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Szumy 1:1

64e minuut.
Wyffels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyffels geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szulca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casarini geeft een lange en hoge pass. Paal! Kufajewski bokst de bal weg.

67e minuut.
Kwaśniak kopt de bal weg. Bondăreţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casarini speelt de bal door. Gut geeft een hoge lob. Balım springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Targoś komt het veld opgelopen. Augustyn komt het veld opgelopen. Fyda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos geeft een hoge lob. Daar is Hidijatullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel. Ördekçioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mrkvička de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Szumy 2:1

88e minuut.
Ördekçioğlu trapt de bal weg van het doel. Gut rent richting de bal. Gut met een sublieme pass. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. Kufajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 50%, LKS Szumy 50%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - LKS Szumy 2:1