Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze LZS Jasionka
433 Tactiek nowa 2 2011
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Ciofetti onderschept slim de pass. Ciofetti met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hempel kopt de bal weg. Depcik rent richting de bal. Depcik passt de bal in één keer door. Hempel is nu in balbezit. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:1

19e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Fierro passt de bal met de wreef. Ciskowski is nu in balbezit. Mienculewicz onderschept slim de pass. Mienculewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:2

27e minuut.
Crotu met een harde bal richting middenveld. Fierro controleert de bal met de borst. Fierro met een sublieme pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Stuligłowa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Hempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crotu rent richting de bal. Hempel onderschept slim de pass. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:3

30e minuut.
Horn is nu in balbezit. Horn geeft een lange en hoge pass. Depcik kopt de bal weg. Hempel rent richting de bal. Hempel schiet op doel. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Hempel onderschept slim de pass. Hempel met een sublieme pass. Mienculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mienculewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:4

38e minuut.
Canjuga speelt de bal door. Crotu rent richting de bal. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:5

43e minuut.
Horn geeft een hoge lob. Hempel is nu in balbezit. Hempel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fierro de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 66%, LZS Jasionka 34%.
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Depcik de bal. Koczko rent richting de bal. Koczko speelt de bal door. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:6

48e minuut.
Ciofetti rent richting de bal. Ciofetti speelt de bal door. Canjuga speelt de bal door. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

57e minuut.
Silvere passt de bal zonder na te denken. Kösling bereikt de bal nog maar net als eerste. Kösling speelt de bal door. Rajević is nu in balbezit. Rajević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Canjuga geeft de bal voor. Klungelig pakt Krawężnik de bal. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:7

68e minuut.
Crotu probeert de bal met de borst te controleren. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciskowski. Ciskowski krijgt een gele kaart. Hempel raakt geblesseerd tijdens het duel. Canjuga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hempel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Crnogorac is nu in balbezit. Fierro is nu in balbezit. Fierro passt de bal in één keer door. Depcik is nu in balbezit. Depcik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Canjuga passt de bal in één keer door. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel passt de bal met de wreef. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ... Stuligłowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:8

77e minuut.
Crnogorac passt de bal met de wreef. Kösling probeert de bal met de borst te controleren. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:9

80e minuut.
Crotu verovert de bal door een tackle van achteren. Crotu met een sublieme pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro passt de bal zonder na te denken. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 67%, LZS Jasionka 33%.
FC GórnikZabrze - LZS Jasionka 0:9