Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rudawy LKS Werdańsk
oni Tactiek Standard
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Skonieczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pajčin de bal. Kakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakas schiet op doel. Grzymała kopt de bal weg. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Favalli is nu in balbezit. Magna rent richting de bal. Favalli verovert de bal door een tackle van achteren. Favalli draait met de bal, schiet en ... Bencivegna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LKS Werdańsk 0:1

25e minuut.
Łukowski heeft problemen om de bal te vangen. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczka met een sublieme pass. Favalli rent richting de bal. Favalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kwaiszewski geeft een hoge lob. Łukowski geeft een lange en hoge pass. Favalli kopt de bal weg. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Skonieczka de bal. Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Panke met een sublieme pass. Favalli rent richting de bal. Favalli geeft een lange en hoge pass. Bencivegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een hoge lob. Daar is Grzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favalli is nu in balbezit. Favalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Panke kopt de bal weg. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal in één keer door. Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stegaru passt de bal zonder na te denken. Kakas probeert naar een medespeler te passen. Favalli is nu in balbezit. Favalli haalt uit met een fantastische trap. Bencivegna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - LKS Werdańsk 0:2

37e minuut.
Kitowicz kopt de bal weg. Cabaj probeert de bal met de borst te controleren. Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaj draait met de bal, schiet en ... Shterev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 59%, LKS Werdańsk 41%.
rudawy - LKS Werdańsk 0:2

68e minuut.
Zolper met een sublieme pass. Favalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Favalli passt de bal zonder na te denken. Stegaru rent richting de bal. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaj passt de bal zonder na te denken. Chapiquije rent richting de bal. Chapiquije geeft een lange en hoge pass. Mikáczó krijgt zijn hoofd ertegen. Shterev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 54%, LKS Werdańsk 46%.
rudawy - LKS Werdańsk 0:2