Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona KS Gorzów
Smirnoff Gold Tactiek super zero pop
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Schürmann onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konopecki neemt de hoekschop. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Causo passt de bal zonder na te denken. Maruda met een sublieme pass. Gribilas rent richting de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Gorzów 1:0

22e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konopecki zal de hoekschop nemen. Bresciani krijgt zijn hoofd ertegen. Os bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopecki met een snelle inworp. Chipciu speelt de bal door. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Chipciu speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rajakivi kopt de bal weg. Ruotolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Os probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorgona - KS Gorzów 1:1

45e minuut.
Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabán onderschept slim de pass. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 61%, KS Gorzów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorgona - KS Gorzów 1:1

46e minuut.
Inworp. Oberhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda geeft een lange en hoge pass. Tarabella springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Os trapt de bal weg van het doel. Balabán kopt de bal weg. Chipciu speelt de bal door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Glon geeft de bal voor. Daar is Zulfikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schürmann heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konopecki zal de hoekschop nemen. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Çevikyiğit geeft een hoge lob. Ćurčić heeft problemen om de bal te vangen. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. Grechka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Gorzów 2:1

56e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu passt de bal zonder na te denken. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Os bokst de bal weg.

57e minuut.
Konopecki geeft de bal voor. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu geeft de bal voor. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Os maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorgona - KS Gorzów 2:2

60e minuut.
Bresciani met een sublieme pass. Glon is nu in balbezit. Glon speelt de bal door. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Duchini rent richting de bal. Çevikyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikyiğit met een sublieme pass. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Chipciu passt de bal zonder na te denken. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Os werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Gorzów 2:3

66e minuut.
Zulfikri met een sublieme pass. Klungelig pakt Gudzowski de bal. Oberhofer rent richting de bal. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Maruda de bal. Gudzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gudzowski passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Causo is nu in balbezit. Acêncio is nu in balbezit. Tarabella met een sublieme pass. Çevikyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Çevikyiğit geeft de bal voor. Grechka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Chipciu kopt de bal weg. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zulfikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Gorzów 2:4

75e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella begaat een overtreding. Bresciani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gudzowski met een snel genomen vrije trap. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Oberhofer geeft de bal voor. Çevikyiğit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Causo onderschept slim de pass. Causo haalt uit met een fantastische trap. Grechka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gribilas is nu in balbezit. Gribilas passt de bal in één keer door. Causo is nu in balbezit. Causo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - KS Gorzów 3:4

90e minuut.
Konopecki passt de bal in één keer door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 51%, KS Gorzów 49%.
Gorgona - KS Gorzów 3:4