Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów Gorgona
super zero pop Tactiek Smirnoff Gold
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten very good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Acêncio onderschept slim de pass. Maruda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acêncio raakt geblesseerd tijdens het duel. Bresciani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zrínyi kan de bal niet met de borst controleren. Schürmann is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Acuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruotolo heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Ruotolo geeft de bal voor. Ćurčić kopt de bal weg. Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft een hoge lob. Zrínyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Gorgona 1:0

9e minuut.
Główka passt de bal in één keer door. Peppo is nu in balbezit. Peppo passt de bal met de wreef. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rajakivi probeert naar een medespeler te passen. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gribilas passt de bal met de wreef. Causo rent richting de bal. Gribilas met een sublieme pass. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peppo passt de bal met de wreef. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki geeft de bal voor. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Peppo met een sublieme pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal in één keer door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal in één keer door. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Gorgona 2:0

31e minuut.
Causo verovert de bal door een tackle van achteren. Causo geeft de bal voor. Ćurčić is nu in balbezit. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dobrin kopt de bal weg. Klungelig pakt Gribilas de bal. Met opzet legt Glon zijn tegenspeler op de grond. Gribilas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gribilas kan niet meer verder spelen. Mîrlean komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 40%, Gorgona 60%.
KS Gorzów - Gorgona 2:0

46e minuut.
Gudzowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Acêncio passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal in één keer door. Chipciu met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Gorgona 3:0

51e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Bresciani kopt de bal weg. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal met de wreef. Peppo heeft problemen om de bal te vangen. Peppo geeft een hoge lob. Zrínyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Gorgona 4:0

70e minuut.
Schürmann is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Lagorio begaat een overtreding. Lagorio krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grechka met een harde bal richting middenveld. Peppo kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Konopecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słonimski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Balabán passt de bal zonder na te denken. Zrínyi is nu in balbezit. Lagorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagorio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Chipciu passt de bal zonder na te denken. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajakivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 37%, Gorgona 63%.
KS Gorzów - Gorgona 4:0