Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria London Petrochemia Płock
5212 beta Tactiek def
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Kmenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmenta probeert naar een medespeler te passen. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz draait met de bal, schiet en ... Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 0:1

8e minuut.
Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner geeft de bal voor. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel. Rizaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:1

15e minuut.
Kmenta passt de bal in één keer door. Ratatas is nu in balbezit. Teodorescu maakt een afschuwelijke overtreding. Teodorescu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pabina probeert naar een medespeler te passen. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl speelt de bal door. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sikk speelt de bal door. Kmenta is nu in balbezit. Kmenta geeft een lange en hoge pass. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:2

25e minuut.
Sikk probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński passt de bal met de wreef. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gnoiński passt de bal met de wreef. Vadócz rent richting de bal. González Millán begaat een overtreding. González Millán krijgt een gele kaart. Vadócz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gnoiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:3

38e minuut.
Teodorescu met de inworp. Gnoiński is nu in balbezit. Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas geeft een hoge lob. Vadócz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 51%, Petrochemia Płock 49%.
Husaria London - Petrochemia Płock 1:3

47e minuut.
Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas is nu in balbezit. Ratatas passt de bal met de wreef. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:4

49e minuut.
Bıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz onderschept slim de pass. Vadócz probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Gnoiński de bal. Silveanu is nu in balbezit. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński met een sublieme pass. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
González Millán geeft de bal voor. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński geeft een lange en hoge pass. Vadócz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:5

70e minuut.
Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński passt de bal in één keer door. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz draait met de bal, schiet en ... Penoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pabina kopt de bal weg. Inworp. González Millán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Petrochemia Płock 1:6

84e minuut.
Bıkmaz is nu in balbezit. Vadócz verovert de bal door een tackle van achteren. Vadócz probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Penoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmenta geeft een hoge lob. Penoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 62%, Petrochemia Płock 38%.
Husaria London - Petrochemia Płock 1:6