Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Świętochłowice 19R F.C. Roztocza
532 Tactiek roztoczowy walec
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten good
adequate Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka geeft een hoge lob. Canev geeft een lange en hoge pass. Bueno geeft een hoge lob. Yediler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Żyłka geeft een hoge lob. Borończyk rent richting de bal. Canev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Canev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Dośpiał passt de bal zonder na te denken. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pekkor de bal. Pekkor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tofan geeft een lange en hoge pass. Pabiański is nu in balbezit. Yediler begaat een overtreding. Yediler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 72%, F.C. Roztocza 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niebieskie Świętochłowice 19R - F.C. Roztocza 0:0

59e minuut.
Borończyk passt de bal met de wreef. Węgorowski speelt de bal door. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz haalt uit met een fantastische trap. Jedidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Jedidi niet meer kan verder spelen. Hauri komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyłka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tofan rent richting de bal. Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk geeft de bal voor. Hauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dolha probeert de bal aan de voet te houden. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Jarosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz schiet op doel. Hauri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Dolha speelt de bal door. Yediler rent richting de bal. Yediler passt de bal zonder na te denken. Pekkor rent richting de bal. Pekkor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - F.C. Roztocza 0:1

73e minuut.
Niţulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skierka de bal. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Pekkor rent richting de bal. Pekkor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bueno speelt de bal door. Yediler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediler passt de bal in één keer door. Pekkor heeft problemen om de bal te vangen. Pekkor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 62%, F.C. Roztocza 38%.
Niebieskie Świętochłowice 19R - F.C. Roztocza 0:1