Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Roztocza Niebieskie Świętochłowice 19R
roztoczowy walec Tactiek 532
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Skierka verovert de bal door een tackle van achteren. Skierka probeert naar een medespeler te passen. Niţulescu speelt de bal door. Tofan rent richting de bal. Tofan geeft de bal voor. Wrzałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Skierka rent richting de bal. Skierka passt de bal zonder na te denken. Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyna geeft een hoge lob. Ming Leong krijgt zijn hoofd ertegen. Wrzałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0

25e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal in één keer door. Daar is Pekkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekkor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 2:0

44e minuut.
Pekkor kopt de bal weg. Klonecki rent richting de bal. Klonecki passt de bal zonder na te denken. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 42%, Niebieskie Świętochłowice 19R 58%.
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 2:0

51e minuut.
Wrzałka speelt de bal door. Tofan kopt de bal weg. Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal zonder na te denken. Ming Leong is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wrzałka niet meer kan verder spelen.

66e minuut.
Hauri rent richting de bal. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk rent richting de bal. Tofan onderschept slim de pass. Hauri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hauri speelt de bal door. Ming Leong rent richting de bal. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha schiet op doel. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0

75e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Jarosz onderschept slim de pass. Jarosz passt de bal in één keer door. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal met de wreef. Pabiański onderschept slim de pass. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 4:0

85e minuut.
Tofan rent richting de bal. Tofan geeft een hoge lob. Ming Leong kopt de bal weg. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 5:0

88e minuut.
Pekkor passt de bal in één keer door. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri met een sublieme pass. Pekkor heeft problemen om de bal te vangen. Pekkor schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mięcho is nu in balbezit. Met opzet legt Dolha zijn tegenspeler op de grond. Mięcho raakt geblesseerd tijdens het duel. Mięcho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jarosz rent richting de bal. Jarosz draait met de bal, schiet en ... Jedidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 32%, Niebieskie Świętochłowice 19R 68%.
F.C. Roztocza - Niebieskie Świętochłowice 19R 5:0