Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły Kieleckie Kosy
Diabły2A Tactiek 352
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 45.8
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Szofmer is nu in balbezit. van Cooten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Cooten passt de bal met de wreef. Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szofmer geeft de bal voor. Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski geeft een lange en hoge pass. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
van Cooten probeert naar een medespeler te passen. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello probeert naar een medespeler te passen. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Logason raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labbate komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 43%, Kieleckie Kosy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łódzkie Diabły - Kieleckie Kosy 0:0

46e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Wędrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wędrowski passt de bal met de wreef. Fedak rent richting de bal. Fedak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Fedak probeert naar een medespeler te passen. de Araújo rent richting de bal. Wędrowski onderschept slim de pass. Wędrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bolatto passt de bal in één keer door. Wędrowski is nu in balbezit. Wędrowski passt de bal met de wreef. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto passt de bal in één keer door. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fedak rent richting de bal. Fedak haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Kieleckie Kosy 0:1

80e minuut.
Bolatto passt de bal zonder na te denken. Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski passt de bal met de wreef. Fedak is nu in balbezit. Fedak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko passt de bal in één keer door. Bolatto met een sublieme pass. Wędrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Iwaszko kopt de bal weg. Bolatto rent richting de bal. Bolatto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wędrowski de bal. Wędrowski haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Štírek controleert de bal met de borst. Mirek probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Fedak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 52%, Kieleckie Kosy 48%.
Łódzkie Diabły - Kieleckie Kosy 0:1