Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kieleckie Kosy Łódzkie Diabły
352 Tactiek Diabły2A
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 34.4
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Santos Rodriguez passt de bal in één keer door. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Araújo de bal onder controle te krijgen. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ... Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Rodriguez rent richting de bal. Santos Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Mirek de bal. Štírek rent richting de bal. Štírek passt de bal met de wreef. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Iwaszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segemann rent richting de bal. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santos Rodriguez kopt de bal weg. Štírek rent richting de bal. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski schiet op doel. Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Łódzkie Diabły 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 47%, Łódzkie Diabły 53%.
Kieleckie Kosy - Łódzkie Diabły 0:1

49e minuut.
Santos Rodriguez is nu in balbezit. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak onderschept slim de pass. Fedak geeft de bal voor. Bontempi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kieleckie Kosy - Łódzkie Diabły 1:1

78e minuut.
Štírek is nu in balbezit. Fedak onderschept slim de pass. Fedak probeert naar een medespeler te passen. Santos Rodriguez is nu in balbezit. Santos Rodriguez schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann passt de bal met de wreef. Santos Rodriguez is nu in balbezit. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Łódzkie Diabły 2:1

82e minuut.
Beclea geeft een hoge lob. Fedak speelt de bal door. Santos Rodriguez rent richting de bal. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
de Araújo geeft een lange en hoge pass. Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea met een sublieme pass. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kabut geeft een lange en hoge pass. Mirek kopt de bal weg. Daar is Štírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 30%, Łódzkie Diabły 70%.
Kieleckie Kosy - Łódzkie Diabły 2:1