Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock KS Gorzów
def Tactiek super zero pop
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten solide
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon passt de bal in één keer door. Gudzowski speelt de bal door. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Kmenta de bal. Konopecki geeft de bal voor. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Rizaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:2

11e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal zonder na te denken. Fierka heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Balabán kopt de bal weg. Chipciu rent richting de bal. Chipciu passt de bal in één keer door. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busey rent richting de bal. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grechka met een sublieme pass. Chipciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Konopecki de bal. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fierka speelt de bal door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu draait met de bal, schiet en ... Rizaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon met een sublieme pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki geeft een hoge lob. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Główka de bal. Pabina verovert de bal door een tackle van achteren. Pabina passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Grechka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fierka kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Fadlaoui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fadlaoui moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fadlaoui schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Vadócz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ćurčić de bal. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Duchini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pabina zal de hoekschop nemen. Gnoiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 55%, KS Gorzów 45%.
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:2

47e minuut.
Glon verovert de bal door een tackle van achteren. Glon geeft een lange en hoge pass. Konopecki speelt de bal door. Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani schiet op doel. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Vadócz is nu in balbezit. Ratatas rent richting de bal. Gudzowski onderschept slim de pass. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani passt de bal met de wreef. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Taczała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:3

63e minuut.
Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu passt de bal met de wreef. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:4

67e minuut.
Gudzowski passt de bal in één keer door. Glon met een sublieme pass. Konopecki speelt de bal door. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pabina geeft de bal voor. Gnoiński rent richting de bal. Duchini begaat een overtreding. Duchini krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Inworp. Ratatas met een snelle inworp. Sikk rent richting de bal. Sikk geeft een hoge lob. Vadócz maakt een snoekduik en kopt de bal. Grechka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Busey is nu in balbezit. Busey geeft de bal voor. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. Rizaris probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Daar is Gnoiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchini begaat een overtreding. Gnoiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sikk met een snel genomen vrije trap. Gnoiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 58%, KS Gorzów 42%.
Petrochemia Płock - KS Gorzów 0:4