Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów FC Kaziki
super zero pop Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
65 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 20.7
uitmuntend Schieten slecht
formidabel Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi springt en kopt de bal. Krasuski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Główka zal de hoekschop nemen. Zrínyi krijgt zijn hoofd ertegen. Krasuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 1:0

2e minuut.
Główka passt de bal met de wreef. Konopecki rent richting de bal. Konopecki geeft de bal voor. Główka rent richting de bal. Główka schiet op doel. Krasuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wańkowicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konopecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 2:0

4e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi krijgt zijn hoofd ertegen. Wańkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz geeft een hoge lob. Konopecki rent richting de bal. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Zrínyi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chipciu met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi passt de bal met de wreef. Gudzowski met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka onderschept slim de pass. Bordakiewicz is nu in balbezit. Główka onderschept slim de pass. Główka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Chipciu de bal. Chipciu speelt de bal door. Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 4:0

15e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon passt de bal zonder na te denken. Chipciu met een sublieme pass. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Krasuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski passt de bal in één keer door. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Główka rent richting de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 5:0

18e minuut.
Gudzowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trywiański de bal. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Krasuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Główka rent richting de bal. Główka passt de bal met de wreef. Gudzowski speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trywiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka onderschept slim de pass. Główka probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel. Krasuski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 6:0

22e minuut.
Ćurčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chipciu rent richting de bal. Chipciu passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 7:0

23e minuut.
Ćurčić met een snelle inworp. Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu passt de bal met de wreef. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ćurčić kopt de bal weg. Główka is nu in balbezit. Gudzowski met een sublieme pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krasuski trapt de bal weg van het doel. Ćurčić kopt de bal weg. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wańkowicz geeft een hoge lob. Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Gudzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudzowski passt de bal met de wreef. Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft de bal voor. Zrínyi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krasuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Chipciu onderschept slim de pass. Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 8:0

35e minuut.
Acêncio is nu in balbezit. Acêncio passt de bal met de wreef. Chipciu heeft problemen om de bal te vangen. Chipciu geeft de bal voor. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chipciu met een snelle inworp. Główka rent richting de bal. Główka probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gudzowski geeft een hoge lob. Krasuski met een sublieme pass. Glon speelt de bal door. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Krasuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Główka is nu in balbezit. Główka schiet op doel. Krasuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wańkowicz de bal. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 9:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konopecki met een snelle inworp. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 10:0

43e minuut.
Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełmiński passt de bal met de wreef. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 11:0

45e minuut.
Glon passt de bal in één keer door. Gudzowski is nu in balbezit. Gudzowski geeft een hoge lob. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 16%, FC Kaziki 84%.
KS Gorzów - FC Kaziki 11:0

48e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Główka kopt de bal weg. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Krasuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 12:0

49e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki met een sublieme pass. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćurčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft een hoge lob. Zrínyi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Wańkowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konopecki met de inworp. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wańkowicz de bal. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić passt de bal in één keer door. Chipciu speelt de bal door. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Krasuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Mordak geeft een hoge lob. Konopecki kopt de bal weg. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 13:0

62e minuut.
Gudzowski rent richting de bal. Kominek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gudzowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Glon met een snel genomen vrije trap. Zrínyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 14:0

63e minuut.
Ćurčić met een sublieme pass. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu geeft de bal voor. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Krasuski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 15:0

70e minuut.
Balabán met een snelle inworp. Gudzowski speelt de bal door. Konopecki met een sublieme pass. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Trywiański heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Krasuski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 16:0

76e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu passt de bal met de wreef. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Gudzowski passt de bal in één keer door. Zrínyi is nu in balbezit. Wańkowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zrínyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zrínyi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 17:0

77e minuut.
Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi onderschept slim de pass. Daar is Główka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główka haalt uit met een fantastische trap. Krasuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Chipciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Główka geeft een hoge lob. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu geeft de bal voor. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Krasuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konopecki neemt de hoekschop. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - FC Kaziki 18:0

82e minuut.
Chełmiński passt de bal zonder na te denken. Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Krasuski bokst de bal weg. Krasuski met een sublieme pass. Glon kopt de bal weg. Daar is Konopecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki geeft een hoge lob. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mordak is nu in balbezit. Główka onderschept slim de pass. Główka passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Klungelig pakt Konopecki de bal. Konopecki passt de bal in één keer door. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wańkowicz trapt de bal weg. Chipciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 24%, FC Kaziki 76%.
KS Gorzów - FC Kaziki 18:0