Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria London Gorgona
5212 beta Tactiek Smirnoff Gold
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten very good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Oberhofer met de inworp. Causo heeft problemen om de bal te vangen. Bıkmaz maakt een afschuwelijke overtreding. Bıkmaz krijgt een gele kaart. Causo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oberhofer met een snel genomen vrije trap. Gribilas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
von der Acht passt de bal in één keer door. Baccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccianti passt de bal in één keer door. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Çevikyiğit is nu in balbezit. Teodorescu rent richting de bal. Çevikyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikyiğit geeft een hoge lob. Gribilas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Gorgona 0:1

17e minuut.
Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella is nu in balbezit. González Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Causo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabella is nu in balbezit. Silveanu onderschept slim de pass. Causo verovert de bal door een tackle van achteren. Causo haalt uit met een fantastische trap. Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Gorgona 0:2

21e minuut.
Pasquino geeft een lange en hoge pass. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini begaat een overtreding. Oberhofer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Roxu met een snelle inworp. Klungelig pakt Çevikyiğit de bal. Çevikyiğit geeft de bal voor. Gribilas maakt een snoekduik en kopt de bal. Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Gorgona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 52%, Gorgona 48%.
Husaria London - Gorgona 0:3

58e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Baccianti is nu in balbezit. Baccianti speelt de bal door. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Çevikyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikyiğit met een sublieme pass. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella rent richting de bal. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Causo rent richting de bal. Causo met een sublieme pass. Silveanu rent richting de bal. Gribilas verovert de bal door een tackle van achteren. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rajakivi speelt de bal door. Causo rent richting de bal. Causo met een sublieme pass. Daar is Gribilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gribilas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 53%, Gorgona 47%.
Husaria London - Gorgona 0:3