Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły Niebieskie Świętochłowice 19R
Diabły2A Tactiek 532
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Mięcho is nu in balbezit. Mięcho geeft een lange en hoge pass. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Deyna met een snelle inworp. Węgorowski rent richting de bal. Štírek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgorowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Węgorowski kan niet meer verder spelen.

20e minuut.
Segemann rent richting de bal. Segemann speelt de bal door. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... Wrzałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0

25e minuut.
Żyłka geeft een hoge lob. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Deyna speelt de bal door. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz met een sublieme pass. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 44%, Niebieskie Świętochłowice 19R 56%.
Łódzkie Diabły - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0

58e minuut.
Pabiański geeft de bal voor. Albarracín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Deyna passt de bal in één keer door. Skierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skierka geeft de bal voor. Daar is Jarosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Żyłka is nu in balbezit. Żyłka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert de Araújo de bal onder controle te krijgen. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 56%, Niebieskie Świętochłowice 19R 44%.
Łódzkie Diabły - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0