Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebieskie Świętochłowice 19R Łódzkie Diabły
532 Tactiek Diabły2A
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 34.4
good Schieten average
adequate Passen average
formidable Verdedigen weak


13e minuut.
Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk passt de bal met de wreef. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello geeft een hoge lob. Sobierajski springt en kopt de bal. Wrzałka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Łódzkie Diabły 0:1

20e minuut.
Rotocki verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Logason met de inworp. Segemann rent richting de bal. Segemann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Żyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Logason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logason krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello passt de bal in één keer door. Krucki is nu in balbezit. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Štírek is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski met een sublieme pass. Jarosz rent richting de bal. Jarosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niebieskie Świętochłowice 19R - Łódzkie Diabły 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 64%, Łódzkie Diabły 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niebieskie Świętochłowice 19R - Łódzkie Diabły 1:1

59e minuut.
Skierka verovert de bal door een tackle van achteren. Skierka passt de bal met de wreef. Deyna rent richting de bal. Deyna passt de bal met de wreef. Jarosz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deyna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dandu is nu in balbezit. Jarosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Logason geeft de bal voor. Pabiański geeft de bal voor. Dandu geeft een hoge lob. Jarosz heeft problemen om de bal te vangen. Jarosz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
de Araújo speelt de bal door. Kabut is nu in balbezit. Kabut speelt de bal door. Jarosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebieskie Świętochłowice 19R 29%, Łódzkie Diabły 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niebieskie Świętochłowice 19R - Łódzkie Diabły 1:1