Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona Petrochemia Płock
Smirnoff Gold Tactiek def
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen goed


10e minuut.
Ratatas kopt de bal weg. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński geeft een lange en hoge pass. Vadócz maakt een snoekduik en kopt de bal. Zulfikri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Gribilas rent richting de bal. Gribilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Petrochemia Płock 1:0

42e minuut.
Rajakivi onderschept slim de pass. Kmenta verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta passt de bal met de wreef. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Roxu met een sublieme pass. Çevikyiğit is nu in balbezit. Çevikyiğit geeft een lange en hoge pass. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rizaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 60%, Petrochemia Płock 40%.
Gorgona - Petrochemia Płock 1:0

49e minuut.
Inworp. Porto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Porto passt de bal in één keer door. Daar is Tarabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella rent richting de bal. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit passt de bal in één keer door. Fierka rent richting de bal. Tarabella onderschept slim de pass. Tarabella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella schiet op doel. Rizaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Petrochemia Płock 2:0

70e minuut.
Kmenta met een sublieme pass. Sikk rent richting de bal. Sikk passt de bal zonder na te denken. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kmenta verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta geeft de bal voor. Vadócz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gnoiński de bal. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rajakivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajakivi geeft een hoge lob. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 63%, Petrochemia Płock 37%.
Gorgona - Petrochemia Płock 2:0