Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Gorgona
def Tactiek Smirnoff Gold
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Dobrin passt de bal in één keer door. Oberhofer speelt de bal door. Gribilas rent richting de bal. Maruda is nu in balbezit. Maruda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Kailing passt de bal met de wreef. Ratatas speelt de bal door. Schürmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kmenta passt de bal in één keer door. Fadlaoui rent richting de bal. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas schiet op doel. Rizaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rajakivi onderschept slim de pass. Rajakivi geeft een lange en hoge pass. Tarabella kopt de bal weg. Gribilas rent richting de bal. Gribilas haalt uit met een fantastische trap. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ratatas geeft een lange en hoge pass. Schürmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński maakt een afschuwelijke overtreding. Gnoiński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Oberhofer rent richting de bal. Ratatas onderschept slim de pass. Causo verovert de bal door een tackle van achteren. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Causo speelt de bal door. Sikk speelt de bal door. Rajakivi is nu in balbezit. Kailing onderschept slim de pass. Kailing draait met de bal, schiet en ... Os bokst de bal weg.

33e minuut.
Kmenta is nu in balbezit. Rajakivi onderschept slim de pass. Rajakivi geeft een hoge lob. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Rizaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lagorio verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatas onderschept slim de pass. Ratatas passt de bal zonder na te denken. Daar is Kmenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmenta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Gorgona 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 45%, Gorgona 55%.
Petrochemia Płock - Gorgona 1:0

61e minuut.
Ruotolo is nu in balbezit. Ruotolo geeft de bal voor. Busey met een sublieme pass. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Os bokst de bal weg.

68e minuut.
Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin rent richting de bal. Kmenta speelt de bal door. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rajakivi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadlaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmenta met een sublieme pass. Ratatas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rajakivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński speelt de bal door. Kailing is nu in balbezit. Kailing schiet op doel. Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Gorgona 2:0

77e minuut.
Causo rent richting de bal. Causo geeft de bal voor. Kmenta met een sublieme pass. Kailing rent richting de bal. Kailing schiet op doel. Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Schürmann onderschept slim de pass. Oberhofer speelt de bal door. Gribilas heeft problemen om de bal te vangen. Gribilas schiet op doel. Rizaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 33%, Gorgona 67%.
Petrochemia Płock - Gorgona 2:0