Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów Husaria London
super zero pop Tactiek 5212 beta
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Baccianti heeft problemen om de bal te vangen. Glon met een sublieme pass. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een hoge lob. Bresciani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Baccianti geeft de bal voor. Acêncio kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Penoff met een harde bal richting middenveld. Ćurčić kopt de bal weg. Główka met een sublieme pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Penoff bokst de bal weg.

18e minuut.
Chipciu met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft de bal voor. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pasquino geeft een hoge lob. Peppo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bresciani de bal. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baccianti is nu in balbezit. Baccianti geeft een lange en hoge pass. Acêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini onderschept slim de pass. Meschini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Silveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Husaria London 1:0

26e minuut.
von der Acht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weitner komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Silveanu de bal. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chipciu geeft de bal voor. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Penoff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Husaria London 2:0

35e minuut.
Bresciani is nu in balbezit. Bresciani passt de bal in één keer door. Glon speelt de bal door. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... Penoff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Schwecherl probeert de bal met de borst te controleren. Chipciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodorescu. Chipciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chipciu kan niet meer verder spelen. Biniek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 44%, Husaria London 56%.
KS Gorzów - Husaria London 2:0

48e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Inworp. Konopecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biniek rent richting de bal. Biniek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo geeft een lange en hoge pass. Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Meschini met een snelle inworp. Peppo rent richting de bal. Teodorescu begaat een overtreding. Peppo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Peppo kan niet meer verder spelen. Iloniak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Balabán onderschept slim de pass. Balabán geeft een hoge lob. Pasquino kopt de bal weg. Glon is nu in balbezit. Glon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 30%, Husaria London 70%.
KS Gorzów - Husaria London 2:0