Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria London KS Gorzów
5212 beta Tactiek super zero pop
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Peppo passt de bal in één keer door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki passt de bal met de wreef. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Peppo met een sublieme pass. Balabán rent richting de bal. Balabán geeft een hoge lob. Zrínyi springt en kopt de bal. Penoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Balabán met een snelle inworp. Teodorescu rent richting de bal. Met opzet legt Peppo zijn tegenspeler op de grond. Peppo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki met een sublieme pass. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - KS Gorzów 0:1

33e minuut.
Główka kan de bal niet met de borst controleren. Chipciu rent richting de bal. Chipciu passt de bal met de wreef. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi schiet op doel. Penoff bokst de bal weg.

37e minuut.
Schwecherl probeert de bal aan de voet te houden. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - KS Gorzów 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Acêncio de bal. Schwecherl onderschept slim de pass. Schwecherl passt de bal met de wreef. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini schiet op doel. Grechka bokst de bal weg.

43e minuut.
Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu rent richting de bal. Chipciu passt de bal in één keer door. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zrínyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waterink rent richting de bal. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - KS Gorzów 0:3

45e minuut.
Bresciani komt het veld opgelopen. Gudzowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 66%, KS Gorzów 34%.
Husaria London - KS Gorzów 0:3

53e minuut.
Balabán kopt de bal weg. Baccianti probeert de bal aan de voet te houden. Chipciu geeft de bal voor. von der Acht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bresciani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Glon met een sublieme pass. Gudzowski rent richting de bal. Met opzet legt González Millán zijn tegenspeler op de grond. González Millán krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Glon geeft de bal voor. Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - KS Gorzów 0:4

74e minuut.
Pasquino is nu in balbezit. Pasquino geeft een hoge lob. Glon geeft een hoge lob. Gudzowski geeft een hoge lob. Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu begaat een overtreding. Chipciu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Glon passt de bal zonder na te denken. Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal in één keer door. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Penoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Duchini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słonimski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Glon kopt de bal weg. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani schiet op doel. Penoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - KS Gorzów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 62%, KS Gorzów 38%.
Husaria London - KS Gorzów 0:5