Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Roztocza Łódzkie Diabły
roztoczowy walec Tactiek Diabły2A
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 37.6
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Tofan is nu in balbezit. Tofan geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Araújo de bal. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 1:0

4e minuut.
Pekkor verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkor passt de bal zonder na te denken. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong schiet op doel. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 2:0

7e minuut.
Sobierajski kopt de bal weg. Segemann rent richting de bal. Segemann passt de bal in één keer door. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski haalt uit met een fantastische trap. Wicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

9e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín begaat een overtreding. Albarracín krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dandu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bueno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pekkor is nu in balbezit. Pekkor passt de bal in één keer door. Kabut is nu in balbezit. Pekkor onderschept slim de pass. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Albarracín de bal. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 3:0

39e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu geeft de bal voor. Inworp. Bueno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 4:0

41e minuut.
Fierka rent richting de bal. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong speelt de bal door. Pekkor probeert de bal met de borst te controleren. Pekkor schiet op doel. Rosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 27%, Łódzkie Diabły 73%.
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 4:0

48e minuut.
Pekkor passt de bal in één keer door. Bueno is nu in balbezit. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hauri met een sublieme pass. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong passt de bal zonder na te denken. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sobierajski rent richting de bal. Niţulescu onderschept slim de pass. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Hauri rent richting de bal. Hauri geeft een hoge lob. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Klungelig pakt Fierka de bal. Fierka geeft een lange en hoge pass. Pekkor geeft een lange en hoge pass. Ming Leong krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Pekkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Araújo rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 5:0

79e minuut.
Pekkor rent richting de bal. Pekkor geeft de bal voor. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tofan rent richting de bal. Tofan passt de bal met de wreef. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pekkor de bal. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Dandu geeft een hoge lob. Macchiavello controleert de bal met de borst. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een hoge lob. Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Štírek met een sublieme pass. Macchiavello rent richting de bal. Inworp. Tofan met een snelle inworp. Fierka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Segemann rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei passt de bal met de wreef. Pekkor rent richting de bal. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 18%, Łódzkie Diabły 82%.
F.C. Roztocza - Łódzkie Diabły 5:0