Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły F.C. Roztocza
Diabły2A Tactiek roztoczowy walec
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Hauri rent richting de bal. Hauri met een sublieme pass. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
de Araújo onderschept slim de pass. Pekkor met een sublieme pass. Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Pekkor de bal. Dolha met een sublieme pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Logason rent richting de bal. Logason geeft de bal voor. Hauri heeft problemen om de bal te vangen. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hauri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pekkor springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tofan speelt de bal door. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong passt de bal in één keer door. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dandu rent richting de bal. Pekkor verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ming Leong de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:1

36e minuut.
Hauri is nu in balbezit. Hauri geeft een lange en hoge pass. Dandu kopt de bal weg. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:2

44e minuut.
Štírek speelt de bal door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:3

45e minuut.
Paredes geeft de bal voor. Inworp. Hauri met een snelle inworp. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 72%, F.C. Roztocza 28%.
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:3

52e minuut.
Bustei onderschept slim de pass. Bustei geeft een lange en hoge pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft een lange en hoge pass. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:4

57e minuut.
de Araújo kopt de bal weg. Klungelig pakt Štírek de bal. Hauri met een sublieme pass. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong geeft een hoge lob. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev geeft een hoge lob. Pekkor rent richting de bal. Pekkor schiet op doel. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:5

74e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Dandu is nu in balbezit. Dandu geeft de bal voor. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klonecki geeft een lange en hoge pass. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:6

82e minuut.
Hauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dandu de bal. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:7

84e minuut.
Klonecki passt de bal zonder na te denken. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor passt de bal in één keer door. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:8

88e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan geeft de bal voor. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Canev geeft de bal voor. Klungelig pakt Albarracín de bal. Ming Leong verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 70%, F.C. Roztocza 30%.
Łódzkie Diabły - F.C. Roztocza 0:8