Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Roztocza KS Gorzów
roztoczowy walec Tactiek super zero pop
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
52.7 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał geeft een hoge lob. Ming Leong is nu in balbezit. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Balabán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong schiet op doel. Grechka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Dolha speelt de bal door. Fierka is nu in balbezit. Fierka geeft de bal voor. Klungelig pakt Pekkor de bal. Pekkor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Glon passt de bal met de wreef. Biniek met een sublieme pass. Niţulescu is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Duchini verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een hoge lob. Ming Leong maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gudzowski passt de bal zonder na te denken. Biniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniek passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bustei is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani passt de bal in één keer door. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tofan passt de bal met de wreef. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha met een sublieme pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 39%, KS Gorzów 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Roztocza - KS Gorzów 0:0

58e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Tofan speelt de bal door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gudzowski onderschept slim de pass. Gudzowski geeft een lange en hoge pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - KS Gorzów 0:1

80e minuut.
Pekkor is nu in balbezit. Duchini is nu in balbezit. Bueno onderschept slim de pass. Bueno geeft een lange en hoge pass. Ming Leong krijgt zijn hoofd ertegen. Grechka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 38%, KS Gorzów 62%.
F.C. Roztocza - KS Gorzów 0:1