Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kieleckie Kosy Petrochemia Płock
352 Tactiek def
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Kmenta de bal. Kmenta kopt de bal weg. Vadócz rent richting de bal. Vadócz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 0:1

13e minuut.
Gnoiński kopt de bal weg. Vadócz rent richting de bal. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 0:2

17e minuut.
Sikk is nu in balbezit. Sikk met een sublieme pass. Ratatas met een sublieme pass. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ratatas rent richting de bal. Ratatas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bullett de bal onder controle te krijgen. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
van Cooten speelt de bal door. Ratatas geeft een lange en hoge pass. Szofmer kan de bal niet met de borst controleren. Vadócz rent richting de bal. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ratatas met een sublieme pass. Klungelig pakt Vadócz de bal. Vadócz speelt de bal door. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński schiet op doel. Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 0:3

31e minuut.
Sikk geeft een hoge lob. Daar is de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

33e minuut.
Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński geeft de bal voor. Vadócz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mirek onderschept slim de pass. Mirek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ożywczy de bal. Ożywczy draait met de bal, schiet en ... Rizaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 1:3

35e minuut.
Gnoiński passt de bal in één keer door. Kmenta is nu in balbezit. Kmenta met een sublieme pass. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Kmenta verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta passt de bal in één keer door. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fedak rent richting de bal. Sikk verovert de bal door een tackle van achteren. Sikk speelt de bal door. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Wędrowski met een sublieme pass. Fedak is nu in balbezit. Ratatas is nu in balbezit. Wędrowski onderschept slim de pass. Wędrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 72%, Petrochemia Płock 28%.
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 1:3

48e minuut.
Wędrowski rent richting de bal. Wędrowski geeft de bal voor. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy schiet op doel. Rizaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 2:3

50e minuut.
Fierka verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka geeft een hoge lob. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński speelt de bal door. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sikk onderschept slim de pass. Sikk probeert naar een medespeler te passen. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui geeft een lange en hoge pass. Vadócz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
van Cooten heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko geeft een hoge lob. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński passt de bal zonder na te denken. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 48%, Petrochemia Płock 52%.
Kieleckie Kosy - Petrochemia Płock 2:4