Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Kieleckie Kosy
def Tactiek 352
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


11e minuut.
Sikk rent richting de bal. Kmenta rent richting de bal. Kmenta passt de bal zonder na te denken. Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ratatas geeft een hoge lob. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński passt de bal in één keer door. Kailing rent richting de bal. Kailing schiet op doel. Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Kieleckie Kosy 1:0

30e minuut.
Fadlaoui geeft een lange en hoge pass. Pabina kopt de bal weg. Ratatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas passt de bal in één keer door. Kailing geeft een lange en hoge pass. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bullett is nu in balbezit. Kmenta verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gnoiński de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Pabina met de inworp. Ratatas rent richting de bal. van Cooten geeft een lange en hoge pass. Ratatas is nu in balbezit. Ratatas geeft een hoge lob. Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 29%, Kieleckie Kosy 71%.
Petrochemia Płock - Kieleckie Kosy 1:0

59e minuut.
Ratatas speelt de bal door. Kailing rent richting de bal. Kailing passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Kieleckie Kosy 2:0

60e minuut.
Iwaszko met een sublieme pass. Beclea is nu in balbezit. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Gnoiński de bal. de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho geeft een lange en hoge pass. Santos Rodriguez rent richting de bal. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Rizaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
de Carvalho is nu in balbezit. Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gnoiński met een sublieme pass. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mirek onderschept slim de pass. Mirek passt de bal in één keer door. Santos Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Santos Rodriguez de bal. Santos Rodriguez schiet op doel. Rizaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bullett geeft de bal voor. Inworp. Kmenta met een snelle inworp. Fadlaoui rent richting de bal. Fadlaoui geeft een lange en hoge pass. Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 42%, Kieleckie Kosy 58%.
Petrochemia Płock - Kieleckie Kosy 2:0