Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły Husaria London
Diabły2A Tactiek 5212 beta
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Dandu onderschept slim de pass. Dandu geeft een lange en hoge pass. Meschini kopt de bal weg. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bıkmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Logason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Silveanu met een sublieme pass. Baccianti rent richting de bal. Baccianti probeert naar een medespeler te passen. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Paredes rent richting de bal. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu geeft een lange en hoge pass. Waterink geeft een lange en hoge pass. Baccianti is nu in balbezit. Baccianti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kabut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štírek de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paredes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labbate komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Logason geeft de bal voor. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Waterink de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Husaria London 1:0

33e minuut.
González Millán geeft de bal voor. Dandu is nu in balbezit. Baccianti onderschept slim de pass. Meschini is nu in balbezit. Meschini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kabut rent richting de bal. Baccianti onderschept slim de pass. Baccianti speelt de bal door. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Meschini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Araújo. Meschini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weitner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łódzkie Diabły - Husaria London 1:1

40e minuut.
Rosa trapt de bal weg van het doel. Sobierajski kopt de bal weg. Logason bereikt de bal nog maar net als eerste. Logason geeft de bal voor. Sobierajski springt en kopt de bal. Penoff bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 50%, Husaria London 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łódzkie Diabły - Husaria London 1:1

51e minuut.
Weitner geeft een hoge lob. Meschini kopt de bal weg. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Husaria London 1:2

53e minuut.
Weitner probeert naar een medespeler te passen. Baccianti rent richting de bal. Baccianti passt de bal zonder na te denken. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Teodorescu geeft een hoge lob. Schwecherl kopt de bal weg. de Araújo rent richting de bal. Meschini onderschept slim de pass. Meschini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
González Millán geeft een hoge lob. Teodorescu met een sublieme pass. Labbate is nu in balbezit. Schwecherl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bıkmaz passt de bal met de wreef. Meschini is nu in balbezit. Meschini passt de bal zonder na te denken. Daar is Schwecherl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini probeert naar een medespeler te passen. Schwecherl heeft problemen om de bal te vangen. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıkmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prvulović de bal. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel. Rosa bokst de bal weg. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Weitner probeert naar een medespeler te passen. Bıkmaz rent richting de bal. Bıkmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schwecherl de bal. Schwecherl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Štírek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prvulović is nu in balbezit. Prvulović geeft een hoge lob. Daar is Schwecherl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwecherl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 53%, Husaria London 47%.
Łódzkie Diabły - Husaria London 1:2