Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria London Łódzkie Diabły
5212 beta Tactiek Diabły2A
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Baccianti speelt de bal door. Schwecherl is nu in balbezit. Albarracín rent richting de bal. Schwecherl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwecherl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Meschini kopt de bal weg. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Łódzkie Diabły 1:0

9e minuut.
Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. von der Acht is nu in balbezit. von der Acht passt de bal in één keer door. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Teodorescu geeft een lange en hoge pass. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini schiet op doel. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Łódzkie Diabły 2:0

16e minuut.
Baccianti passt de bal met de wreef. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu passt de bal in één keer door. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
González Millán is nu in balbezit. González Millán geeft de bal voor. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg. Paal! Schwecherl rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Łódzkie Diabły 3:0

30e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello passt de bal met de wreef. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski schiet op doel. Penoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Łódzkie Diabły 3:1

33e minuut.
von der Acht passt de bal in één keer door. Schwecherl rent richting de bal. Albarracín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schwecherl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Schwecherl kan niet meer verder spelen. Lomastro komt het veld opgelopen. Meschini neemt de penalty, wat een uithaal! Rosa bokst de bal weg.

41e minuut.
Albarracín is nu in balbezit. Lomastro verovert de bal door een tackle van achteren. Lomastro passt de bal zonder na te denken. Meschini rent richting de bal. Meschini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 33%, Łódzkie Diabły 67%.
Husaria London - Łódzkie Diabły 3:1

59e minuut.
Dandu geeft de bal voor. Bıkmaz is nu in balbezit. Bıkmaz geeft een lange en hoge pass. Lomastro is nu in balbezit. Lomastro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Meschini kopt de bal weg. Baccianti is nu in balbezit. Dandu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baccianti raakt geblesseerd tijdens het duel. von der Acht komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
González Millán geeft een lange en hoge pass. Albarracín rent richting de bal. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini haalt uit met een fantastische trap. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Łódzkie Diabły 4:1

74e minuut.
de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Lomastro rent richting de bal. Daar is Lomastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomastro schiet op doel. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lomastro kopt de bal weg. Daar is Kabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini rent richting de bal. Meschini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 42%, Łódzkie Diabły 58%.
Husaria London - Łódzkie Diabły 4:1