Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria London Kieleckie Kosy
5212 beta Tactiek 352
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Baccianti passt de bal in één keer door. Szofmer rent richting de bal. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Kieleckie Kosy 1:0

14e minuut.
Schwecherl kopt de bal weg. Meschini heeft problemen om de bal te vangen. Fedak begaat een overtreding. Fedak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mirek passt de bal zonder na te denken. Weitner is nu in balbezit. Weitner geeft een hoge lob. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Beclea probeert naar een medespeler te passen. Waterink rent richting de bal. Waterink probeert naar een medespeler te passen. Meschini is nu in balbezit. Meschini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Penoff niet meer kan verder spelen. Koclęga komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Szofmer probeert de bal met de borst te controleren. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini passt de bal met de wreef. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria London - Kieleckie Kosy 2:0

39e minuut.
Schwecherl is nu in balbezit. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Meschini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szofmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini onderschept slim de pass. Schwecherl rent richting de bal. Meschini is nu in balbezit. Meschini draait met de bal, schiet en ... Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 42%, Kieleckie Kosy 58%.
Husaria London - Kieleckie Kosy 2:0

50e minuut.
Pasquino geeft de bal voor. Inworp. Mirek met een snelle inworp. Fedak kan de bal niet met de borst controleren. Fedak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
González Millán onderschept slim de pass. González Millán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Waterink speelt de bal door. Schwecherl is nu in balbezit. Bullett onderschept slim de pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Erdinger bokst de bal weg.

89e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fedak de bal. Teodorescu met een sublieme pass. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl schiet op doel. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria London 42%, Kieleckie Kosy 58%.
Husaria London - Kieleckie Kosy 2:0