Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kieleckie Kosy Husaria London
352 Tactiek 5212 beta
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 49
good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
von der Acht geeft een hoge lob. Meschini kopt de bal weg. Teodorescu is nu in balbezit. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mirek rent richting de bal. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini speelt de bal door. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Meschini passt de bal met de wreef. Schwecherl heeft problemen om de bal te vangen. Bullett verovert de bal door een tackle van achteren. Bullett geeft de bal voor. Bontempi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Husaria London 1:0

18e minuut.
Schwecherl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baccianti de bal. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kieleckie Kosy - Husaria London 1:1

28e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal in één keer door. Fedak met een sublieme pass. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Carvalho de bal. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini haalt uit met een fantastische trap. Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Waterink kopt de bal weg. Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een lange en hoge pass. Teodorescu probeert de bal aan de voet te houden. von der Acht geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Baccianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccianti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szofmer de bal. Schwecherl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - Husaria London 1:2

41e minuut.
Bontempi rent richting de bal. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga passt de bal met de wreef. Baccianti rent richting de bal. Baccianti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 62%, Husaria London 38%.
Kieleckie Kosy - Husaria London 1:2

68e minuut.
Baccianti speelt de bal door. Bullett rent richting de bal. Teodorescu speelt de bal door. Meschini is nu in balbezit. Meschini schiet op doel. Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu met een sublieme pass. Szofmer onderschept slim de pass. Meschini is nu in balbezit. Meschini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Santos Rodriguez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pasquino ... Strafschop! Santos Rodriguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Santos Rodriguez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kieleckie Kosy - Husaria London 2:2

86e minuut.
Iwaszko speelt de bal door. Klungelig pakt Baccianti de bal. Baccianti probeert naar een medespeler te passen. Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini draait met de bal, schiet en ... Erdinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 62%, Husaria London 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kieleckie Kosy - Husaria London 2:2