Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Łódzkie Diabły
def Tactiek Diabły2A
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 37.7
formidable Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sikk verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta rent richting de bal. Kmenta probeert naar een medespeler te passen. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Gnoiński onderschept slim de pass. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Albarracín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratatas is nu in balbezit. Ratatas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Araújo geeft een lange en hoge pass. Pabina kopt de bal weg. Sikk heeft problemen om de bal te vangen. Sikk probeert naar een medespeler te passen. Ratatas geeft een lange en hoge pass. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Macchiavello met een snelle inworp. Kmenta met een sublieme pass. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Gnoiński de bal. Kabut rent richting de bal. Gnoiński begaat een overtreding. Gnoiński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński rent richting de bal. de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Vadócz verovert de bal door een tackle van achteren. Vadócz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prvulović met een sublieme pass. Klungelig pakt Vadócz de bal. Vadócz geeft de bal voor. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt de Araújo de bal. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 1:0

39e minuut.
Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segemann. Pabina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taczała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dandu kopt de bal weg. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albarracín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Gnoiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński passt de bal met de wreef. Prvulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz onderschept slim de pass. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ratatas geeft de bal voor. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz passt de bal met de wreef. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 29%, Łódzkie Diabły 71%.
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 1:0

48e minuut.
Kmenta geeft de bal voor. Gnoiński rent richting de bal. de Araújo begaat een overtreding. de Araújo krijgt een gele kaart. Gnoiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gnoiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui onderschept slim de pass. Fadlaoui geeft de bal voor. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sikk kopt de bal weg. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín onderschept slim de pass. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński schiet op doel. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Vadócz geeft de bal voor. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 2:0

58e minuut.
Pabina geeft een lange en hoge pass. Vadócz kopt de bal weg. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 3:0

61e minuut.
Klungelig pakt Albarracín de bal. Kmenta kopt de bal weg. Klungelig pakt Dandu de bal. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rosa trapt de bal weg van het doel. Sikk kopt de bal weg. Daar is Prvulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadócz rent richting de bal. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosa bokst de bal weg. de Araújo rent richting de bal. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 4:0

68e minuut.
Kmenta kopt de bal weg. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 5:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Taczała de bal onder controle te krijgen. Sikk geeft een hoge lob. Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Rosa trapt de bal weg. Kmenta kopt de bal weg. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sikk kopt de bal weg. Daar is Ratatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 6:0

75e minuut.
Kmenta rent richting de bal. Kmenta geeft een lange en hoge pass. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 7:0

77e minuut.
Gnoiński passt de bal in één keer door. Kmenta heeft problemen om de bal te vangen. Kmenta passt de bal met de wreef. Daar is Vadócz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadócz schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pabina is nu in balbezit. Pabina geeft de bal voor. Kmenta kopt de bal weg. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikk rent richting de bal. Sikk geeft een lange en hoge pass. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sikk rent richting de bal. Sikk passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 26%, Łódzkie Diabły 74%.
Petrochemia Płock - Łódzkie Diabły 8:0