Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły Petrochemia Płock
Diabły2A Tactiek def
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui geeft de bal voor. Albarracín is nu in balbezit. Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gnoiński schiet op doel. Rosa bokst de bal weg.

8e minuut.
Pabina geeft een hoge lob. Kmenta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Kmenta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kmenta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rosa bokst de bal weg. Gnoiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fierka rent richting de bal. Štírek onderschept slim de pass. Busey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štírek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sobierajski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Taczała geeft een hoge lob. Kabut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratatas speelt de bal door. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pabina neemt de hoekschop. Gnoiński kopt de bal weg. Kailing is nu in balbezit. Kailing draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Albarracín de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sikk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikk geeft een hoge lob. Albarracín rent richting de bal. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren. Kailing schiet op doel. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Busey de bal onder controle te krijgen. Rizaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Taczała kopt de bal weg. Klungelig pakt Logason de bal. Ratatas geeft de bal voor. Daar is de Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:1

37e minuut.
Pabina geeft de bal voor. Kailing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:2

39e minuut.
Logason geeft een hoge lob. Busey probeert de bal aan de voet te houden. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski draait met de bal, schiet en ... Rizaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Segemann passt de bal zonder na te denken. Kabut is nu in balbezit. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 62%, Petrochemia Płock 38%.
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:3

49e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui begaat een overtreding. Macchiavello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello geeft een hoge lob. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kmenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmenta speelt de bal door. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:4

58e minuut.
Štírek passt de bal met de wreef. Gnoiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dandu. Dandu krijgt een gele kaart. Gnoiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sikk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gnoiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sobierajski kopt de bal weg. Sikk probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosa trapt de bal weg. Sikk kopt de bal weg. Logason is nu in balbezit. Logason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński probeert naar een medespeler te passen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de Araújo is nu in balbezit. de Araújo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina met een snelle inworp. Ratatas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kmenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmenta passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:5

75e minuut.
Kmenta onderschept slim de pass. Kmenta speelt de bal door. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:6

82e minuut.
Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabina rent richting de bal. Segemann begaat een overtreding. Pabina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pabina kan niet meer verder spelen. Janisz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dandu geeft een hoge lob. Taczała heeft problemen om de bal te vangen. Taczała met een sublieme pass. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing draait met de bal, schiet en ... Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kailing is nu in balbezit. Kailing passt de bal zonder na te denken. de Araújo rent richting de bal. Gnoiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Janisz is nu in balbezit. Janisz geeft de bal voor. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Kailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kmenta onderschept slim de pass. Kmenta geeft een hoge lob. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rosa trapt de bal weg van het doel. Kmenta kopt de bal weg. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Kailing rent richting de bal. Kailing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 68%, Petrochemia Płock 32%.
Łódzkie Diabły - Petrochemia Płock 0:6