Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Roztocza Petrochemia Płock
roztoczowy walec Tactiek def
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Sikk onderschept slim de pass. Sikk geeft een hoge lob. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Jedidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:1

13e minuut.
Bustei onderschept slim de pass. Bustei geeft een lange en hoge pass. Yediler heeft problemen om de bal te vangen. Yediler schiet op doel. Rizaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Jedidi probeert naar een medespeler te passen. Yediler kopt de bal weg. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Ratatas de bal. Canev is nu in balbezit. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:2

28e minuut.
Fierka speelt de bal door. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sikk. Sikk krijgt een gele kaart. Valehzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klonecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yediler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ratatas onderschept slim de pass. Ratatas passt de bal met de wreef. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński geeft een hoge lob. Vadócz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sikk verovert de bal door een tackle van achteren. Kmenta rent richting de bal. Kmenta speelt de bal door. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gnoiński passt de bal in één keer door. Daar is Kmenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmenta geeft de bal voor. Gnoiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Jedidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 49%, Petrochemia Płock 51%.
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:3

46e minuut.
Fadlaoui geeft de bal voor. Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnoiński is nu in balbezit. Vadócz is nu in balbezit. Vadócz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ratatas passt de bal in één keer door. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński heeft problemen om de bal te vangen. Gnoiński schiet op doel. Jedidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:4

64e minuut.
Ratatas rent richting de bal. Ratatas passt de bal in één keer door. Vadócz rent richting de bal. Vadócz draait met de bal, schiet en ... Jedidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:5

75e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Yediler rent richting de bal. Met opzet legt Fadlaoui zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fadlaoui moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fadlaoui schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yediler raakt geblesseerd tijdens het duel. Hauri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Canev passt de bal zonder na te denken. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri speelt de bal door. Yediler rent richting de bal. Yediler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gnoiński rent richting de bal. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Jedidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 49%, Petrochemia Płock 51%.
F.C. Roztocza - Petrochemia Płock 0:6