Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock F.C. Roztocza
def Tactiek roztoczowy walec
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Vadócz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kailing komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Pabina geeft de bal voor. Dośpiał is nu in balbezit. Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński schiet op doel. Jedidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 1:0

14e minuut.
Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina begaat een overtreding. Ming Leong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ming Leong met een snel genomen vrije trap. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 1:1

22e minuut.
Busey kopt de bal weg. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki probeert naar een medespeler te passen. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fierka passt de bal met de wreef. Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal met de wreef. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Rizaris bokst de bal weg.

32e minuut.
Fierka onderschept slim de pass. Fierka met een sublieme pass. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Ratatas is nu in balbezit. Ratatas passt de bal met de wreef. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailing verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 48%, F.C. Roztocza 52%.
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 2:1

46e minuut.
Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał geeft een hoge lob. Busey is nu in balbezit. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor draait met de bal, schiet en ... Rizaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fadlaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlaoui passt de bal in één keer door. Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Jedidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kmenta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dośpiał met een sublieme pass. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 3:1

68e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Sikk de bal. Sikk passt de bal met de wreef. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sikk is nu in balbezit. Sikk passt de bal met de wreef. Ratatas rent richting de bal. Ratatas geeft een hoge lob. Gnoiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kmenta probeert naar een medespeler te passen. Bustei rent richting de bal. Kmenta rent richting de bal. Kmenta haalt uit met een fantastische trap. Jedidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 4:1

83e minuut.
Rizaris trapt de bal weg. Kmenta rent richting de bal. Fierka maakt een afschuwelijke overtreding. Fierka krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sikk passt de bal met de wreef. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmenta begaat een overtreding. Kmenta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 45%, F.C. Roztocza 55%.
Petrochemia Płock - F.C. Roztocza 4:1