Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kieleckie Kosy KS Gorzów
352 Tactiek super zero pop
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 62
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. de Carvalho begaat een overtreding. Bresciani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chipciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bresciani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chipciu kopt de bal weg. Iwaszko controleert de bal met de borst. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szofmer kopt de bal weg. Daar is van Cooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 0:1

10e minuut.
Erdinger trapt de bal weg van het doel. Fedak kopt de bal weg. Daar is Duchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wędrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:1

11e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal in één keer door. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:2

17e minuut.
Balabán verovert de bal door een tackle van achteren. Balabán geeft een hoge lob. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:3

18e minuut.
Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski passt de bal zonder na te denken. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szofmer verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Glon met een sublieme pass. Zrínyi is nu in balbezit. Gudzowski met een sublieme pass. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Erdinger bokst de bal weg.

23e minuut.
Bullett geeft de bal voor. Wędrowski rent richting de bal. Chipciu begaat een overtreding. Chipciu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Duchini geeft de bal voor. Bresciani kopt de bal weg. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:4

31e minuut.
Bullett is nu in balbezit. Bullett geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrínyi met een snelle inworp. Glon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Balabán passt de bal met de wreef. Konopecki met een sublieme pass. Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski geeft een hoge lob. Bresciani kopt de bal weg. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Szofmer met een sublieme pass. Wędrowski rent richting de bal. Met opzet legt Glon zijn tegenspeler op de grond. Glon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 67%, KS Gorzów 33%.
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:4

46e minuut.
Główka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Główka is nu in balbezit. Główka passt de bal zonder na te denken. Gudzowski met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft de bal voor. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Acêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Fedak begaat een overtreding. Acêncio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chipciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bresciani springt en kopt de bal. Erdinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Benítez Pineda kopt de bal weg. Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedak passt de bal met de wreef. Mirek is nu in balbezit. Mirek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szofmer speelt de bal door. Benítez Pineda is nu in balbezit. Balabán is nu in balbezit. Benítez Pineda onderschept slim de pass. Benítez Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wędrowski rent richting de bal. Ćurčić onderschept slim de pass. Ćurčić geeft de bal voor. Iwaszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Główka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki passt de bal in één keer door. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is de Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bresciani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gudzowski probeert naar een medespeler te passen. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konopecki. Konopecki krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Chipciu probeert naar een medespeler te passen. Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski met een sublieme pass. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bresciani heeft problemen om de bal te vangen. Główka rent richting de bal. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:5

88e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een lange en hoge pass. Benítez Pineda kopt de bal weg. Mirek rent richting de bal. Mirek schiet op doel. Grechka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kieleckie Kosy 65%, KS Gorzów 35%.
Kieleckie Kosy - KS Gorzów 1:5