Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów Kieleckie Kosy
super zero pop Tactiek 352
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Główka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwaszko rent richting de bal. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Chipciu de bal. Chipciu passt de bal in één keer door. Peppo speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Erdinger bokst de bal weg. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal. Erdinger bokst de bal weg.

16e minuut.
Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. van Cooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo verovert de bal door een tackle van achteren. Peppo draait met de bal, schiet en ... Erdinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 2:0

23e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi met een sublieme pass. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 3:0

28e minuut.
Peppo speelt de bal door. Szofmer rent richting de bal. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 4:0

31e minuut.
Zrínyi geeft de bal voor. Bullett is nu in balbezit. Bresciani onderschept slim de pass. Bresciani schiet op doel. Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Daar is Główka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppo geeft een lange en hoge pass. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Erdinger bokst de bal weg.

34e minuut.
Iwaszko kopt de bal weg. Glon is nu in balbezit. Glon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bresciani de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bullett speelt de bal door. Klungelig pakt Bresciani de bal. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel. Erdinger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 5:0

42e minuut.
Balabán rent richting de bal. Główka is nu in balbezit. Główka speelt de bal door. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
de Carvalho kopt de bal weg. Peppo is nu in balbezit. Peppo passt de bal met de wreef. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 35%, Kieleckie Kosy 65%.
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 5:0

46e minuut.
Konopecki komt het veld opgelopen. Słonimski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Chipciu verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Chipciu onderschept slim de pass. Chipciu passt de bal zonder na te denken. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bresciani passt de bal zonder na te denken. Szofmer heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Erdinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 6:0

61e minuut.
Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedak speelt de bal door. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bresciani zal de hoekschop nemen. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Santos Rodriguez passt de bal in één keer door. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu geeft een hoge lob. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mirek met de inworp. Peppo rent richting de bal. Peppo passt de bal in één keer door. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Iwaszko is nu in balbezit. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Szofmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdinger bokst de bal weg.

77e minuut.
Peppo verovert de bal door een tackle van achteren. Peppo passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. Szofmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppo passt de bal in één keer door. Bresciani rent richting de bal. Peppo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peppo is nu in balbezit. Peppo geeft de bal voor. Bresciani kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bresciani kan de bal niet met de borst controleren. Peppo is nu in balbezit. Zrínyi is nu in balbezit. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi schiet op doel. Erdinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 29%, Kieleckie Kosy 71%.
KS Gorzów - Kieleckie Kosy 6:0