Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzkie Diabły Gorgona
Diabły2A Tactiek Smirnoff Gold
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 55
average Schieten excellent
adequate Passen adequate
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Roxu geeft de bal voor. Dandu kopt de bal weg. Segemann rent richting de bal. Causo onderschept slim de pass. Causo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Causo rent richting de bal. Tarabella is nu in balbezit. Causo rent richting de bal. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:1

13e minuut.
Macchiavello is nu in balbezit. Causo rent richting de bal. Štírek rent richting de bal. Causo onderschept slim de pass. Causo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit speelt de bal door. Causo rent richting de bal. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Çevikyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Çevikyiğit speelt de bal door. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Çevikyiğit met een sublieme pass. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas passt de bal in één keer door. Daar is Tarabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Çevikyiğit neemt de hoekschop. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas schiet op doel. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Albarracín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:2

28e minuut.
Dandu onderschept slim de pass. Roxu onderschept slim de pass. Roxu passt de bal zonder na te denken. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Logason met de inworp. Segemann is nu in balbezit. Segemann draait met de bal, schiet en ... Lagorio kopt de bal weg. Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sobierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Os speelt de bal door. Roxu kopt de bal weg. Çevikyiğit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Roxu passt de bal zonder na te denken. Schürmann is nu in balbezit. Schürmann geeft een lange en hoge pass. Gribilas kan de bal niet met de borst controleren. Gribilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 66%, Gorgona 34%.
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer geeft een lange en hoge pass. Gribilas rent richting de bal. Gribilas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
de Araújo geeft een hoge lob. Sobierajski kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roxu. Roxu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dandu kopt de bal weg. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer passt de bal in één keer door. Gribilas rent richting de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ... Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sobierajski rent richting de bal. Rajakivi verovert de bal door een tackle van achteren. Rajakivi geeft een lange en hoge pass. Gribilas is nu in balbezit. Gribilas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Schürmann verovert de bal door een tackle van achteren. Schürmann geeft een hoge lob. Oberhofer speelt de bal door. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas schiet op doel. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella geeft een hoge lob. Daar is Gribilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gribilas rent richting de bal. Gribilas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:4

66e minuut.
Inworp. Çevikyiğit met de inworp. Causo rent richting de bal. Causo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oberhofer met een snelle inworp. Roxu is nu in balbezit. Roxu passt de bal met de wreef. Daar is Oberhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oberhofer geeft een lange en hoge pass. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Štírek met een sublieme pass. Çevikyiğit geeft een hoge lob. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:5

72e minuut.
Paredes speelt de bal door. Causo is nu in balbezit. Causo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tarabella de bal. Tarabella schiet op doel. Rosa bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Paredes rent richting de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt Çevikyiğit de bal. Çevikyiğit met een sublieme pass. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:6

77e minuut.
Oberhofer kopt de bal weg. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas passt de bal in één keer door. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel. Rosa bokst de bal weg.

80e minuut.
Dandu passt de bal in één keer door. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella rent richting de bal. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:7

84e minuut.
Rosa speelt de bal door. Sobierajski kopt de bal weg. Klungelig pakt Štírek de bal. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit passt de bal in één keer door. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gribilas is nu in balbezit. Oberhofer is nu in balbezit. Gribilas is nu in balbezit. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oberhofer de bal. Gribilas is nu in balbezit. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Roxu kopt de bal weg. Çevikyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikyiğit met een sublieme pass. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzkie Diabły 71%, Gorgona 29%.
Łódzkie Diabły - Gorgona 0:7