Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona Łódzkie Diabły
Smirnoff Gold Tactiek Diabły2A
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


6e minuut.
Causo verovert de bal door een tackle van achteren. Causo speelt de bal door. Kabut is nu in balbezit. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 1:0

9e minuut.
Oberhofer geeft de bal voor. Gribilas is nu in balbezit. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas is nu in balbezit. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tarabella passt de bal zonder na te denken. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo passt de bal zonder na te denken. Gribilas rent richting de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 2:0

15e minuut.
Ruotolo geeft een hoge lob. Çevikyiğit rent richting de bal. Dandu maakt een afschuwelijke overtreding. Dandu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Roxu verovert de bal door een tackle van achteren. Roxu geeft de bal voor. Gribilas rent richting de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ... Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 3:0

17e minuut.
Segemann speelt de bal door. Logason rent richting de bal. Met opzet legt Causo zijn tegenspeler op de grond. Causo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dandu rent richting de bal. Tarabella onderschept slim de pass. Tarabella probeert naar een medespeler te passen. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer met een sublieme pass. Gribilas rent richting de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 4:0

33e minuut.
Logason passt de bal met de wreef. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotolo geeft de bal voor. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Logason kopt de bal weg. Segemann is nu in balbezit. Roxu speelt de bal door. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella schiet op doel. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarabella rent richting de bal. Tarabella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 5:0

40e minuut.
Tarabella geeft een lange en hoge pass. Segemann probeert de bal aan de voet te houden. Causo probeert naar een medespeler te passen. Gribilas rent richting de bal. Gribilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kabut onderschept slim de pass. Causo onderschept slim de pass. Causo passt de bal in één keer door. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Çevikyiğit geeft de bal voor. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Causo onderschept slim de pass. Causo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 39%, Łódzkie Diabły 61%.
Gorgona - Łódzkie Diabły 6:0

49e minuut.
Oberhofer speelt de bal door. Causo rent richting de bal. Causo passt de bal met de wreef. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gribilas probeert de bal aan de voet te houden. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rajakivi geeft een hoge lob. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gribilas de bal. Gribilas draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 7:0

59e minuut.
Oberhofer met een sublieme pass. Klungelig pakt Causo de bal. Štírek rent richting de bal. Roxu onderschept slim de pass. Roxu haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 8:0

64e minuut.
Kabut rent richting de bal. Causo verovert de bal door een tackle van achteren. Causo speelt de bal door. Gribilas heeft problemen om de bal te vangen. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Causo bereikt de bal nog maar net als eerste. Causo probeert naar een medespeler te passen. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Çevikyiğit passt de bal zonder na te denken. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella passt de bal zonder na te denken. Gribilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribilas draait met de bal, schiet en ... Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 9:0

76e minuut.
Causo is nu in balbezit. Klungelig pakt Gribilas de bal. Causo rent richting de bal. Gribilas is nu in balbezit. Gribilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Causo probeert naar een medespeler te passen. Gribilas rent richting de bal. Gribilas passt de bal met de wreef. Tarabella rent richting de bal. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Tarabella rent richting de bal. Tarabella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 10:0

83e minuut.
Çevikyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikyiğit probeert naar een medespeler te passen. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella heeft problemen om de bal te vangen. Tarabella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Roxu rent richting de bal. Oberhofer rent richting de bal. Oberhofer geeft de bal voor. Gribilas rent richting de bal. Gribilas schiet op doel. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - Łódzkie Diabły 11:0

87e minuut.
Logason rent richting de bal. Logason geeft een lange en hoge pass. Oberhofer probeert naar een medespeler te passen. Gribilas heeft problemen om de bal te vangen. Gribilas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 28%, Łódzkie Diabły 72%.
Gorgona - Łódzkie Diabły 11:0