Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Roztocza Husaria London
roztoczowy walec Tactiek 5212 beta
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten adequate
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Hauri speelt de bal door. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha met een sublieme pass. Pekkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Schwecherl is nu in balbezit. Bustei is nu in balbezit. Schwecherl onderschept slim de pass. Schwecherl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Daar is Pekkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga rent richting de bal. Koclęga passt de bal met de wreef. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor haalt uit met een fantastische trap. Penoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tofan geeft de bal voor. Penoff speelt de bal door. Teodorescu kopt de bal weg. Schwecherl is nu in balbezit. Schwecherl schiet op doel. Jedidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
von der Acht bereikt de bal nog maar net als eerste. von der Acht geeft een lange en hoge pass. Schwecherl rent richting de bal. Schwecherl schiet op doel. Jedidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Husaria London 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 35%, Husaria London 65%.
F.C. Roztocza - Husaria London 0:1

58e minuut.
Ming Leong onderschept slim de pass. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Koclęga rent richting de bal. Pekkor onderschept slim de pass. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Koclęga geeft de bal voor. Schwecherl is nu in balbezit. Tofan begaat een overtreding. Tofan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Schwecherl rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Jedidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Roztocza - Husaria London 0:2

88e minuut.
Schwecherl probeert de bal met de borst te controleren. Tofan is nu in balbezit. Schwecherl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schwecherl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Roztocza 33%, Husaria London 67%.
F.C. Roztocza - Husaria London 0:2