Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrochemia Płock Niebieskie Świętochłowice 19R
def Tactiek 532
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen outstanding


11e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatas onderschept slim de pass. Ratatas passt de bal met de wreef. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kmenta met een sublieme pass. Vadócz rent richting de bal. Vadócz met een sublieme pass. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Pabina met een snelle inworp. Ratatas geeft de bal voor. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński draait met de bal, schiet en ... Wrzałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ratatas probeert naar een medespeler te passen. Vadócz rent richting de bal. Met opzet legt Skierka zijn tegenspeler op de grond. Skierka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 41%, Niebieskie Świętochłowice 19R 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petrochemia Płock - Niebieskie Świętochłowice 19R 0:0

48e minuut.
Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki onderschept slim de pass. Rotocki geeft een lange en hoge pass. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Krucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmenta speelt de bal door. Gnoiński is nu in balbezit. Gnoiński schiet op doel. Wrzałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gnoiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Niebieskie Świętochłowice 19R 1:0

67e minuut.
Sikk rent richting de bal. Ratatas rent richting de bal. Ratatas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vadócz de bal. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka bokst de bal weg.

69e minuut.
Deyna passt de bal zonder na te denken. Jarosz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratatas. Ratatas krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sikk met een sublieme pass. Daar is Ratatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatas passt de bal met de wreef. Gnoiński rent richting de bal. Gnoiński haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ratatas geeft een hoge lob. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki geeft de bal voor. Janisz heeft problemen om de bal te vangen. Kmenta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Niebieskie Świętochłowice 19R 2:0

90e minuut.
Gnoiński onderschept slim de pass. Gnoiński met een sublieme pass. Vadócz rent richting de bal. Vadócz haalt uit met een fantastische trap. Wrzałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrochemia Płock - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrochemia Płock 42%, Niebieskie Świętochłowice 19R 58%.
Petrochemia Płock - Niebieskie Świętochłowice 19R 3:0