Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Gorzów Łódzkie Diabły
super zero pop Tactiek Diabły2A
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 34.8
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


5e minuut.
Ćurčić heeft problemen om de bal te vangen. Macchiavello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćurčić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćurčić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Segemann is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 1:0

9e minuut.
Peppo geeft een hoge lob. Główka kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani schiet op doel. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.

14e minuut.
Bresciani rent richting de bal. Albarracín is nu in balbezit. Bresciani onderschept slim de pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 2:0

18e minuut.
Bresciani met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín rent richting de bal. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 3:0

21e minuut.
Inworp. Balabán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandu is nu in balbezit. Główka onderschept slim de pass. Główka haalt uit met een fantastische trap. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albarracín kopt de bal weg. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Główka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bresciani de bal. Wat een zware overtreding van Paredes ... Strafschop! Paredes krijgt een gele kaart. Bresciani raakt geblesseerd tijdens het duel. Zrínyi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 4:0

25e minuut.
Konopecki geeft een hoge lob. Dandu kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dandu kopt de bal weg. Segemann probeert de bal aan de voet te houden. Acêncio is nu in balbezit. Segemann verovert de bal door een tackle van achteren. Segemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Acêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Acêncio geeft een lange en hoge pass. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 5:0

35e minuut.
Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski geeft de bal voor. de Araújo rent richting de bal. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 6:0

38e minuut.
Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello geeft de bal voor. Sobierajski kopt de bal weg. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gudzowski onderschept slim de pass. Gudzowski passt de bal met de wreef. Albarracín is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bresciani kopt de bal weg. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Wat een zware overtreding van Segemann ... Strafschop! Segemann krijgt een gele kaart. Zrínyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zrínyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albarracín de bal. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 30%, Łódzkie Diabły 70%.
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 6:0

56e minuut.
Peppo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bresciani de bal. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 7:0

65e minuut.
Balabán onderschept slim de pass. Balabán passt de bal met de wreef. Bresciani rent richting de bal. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 8:0

66e minuut.
Kabut rent richting de bal. Kabut passt de bal zonder na te denken. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi schiet op doel. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
de Araújo geeft de bal voor. Macchiavello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bresciani. Bresciani krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Balabán onderschept slim de pass. Balabán probeert naar een medespeler te passen. Gudzowski met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ćurčić onderschept slim de pass. Ćurčić geeft een lange en hoge pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 9:0

80e minuut.
Zrínyi kopt de bal weg. Logason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Konopecki passt de bal met de wreef. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 10:0

84e minuut.
Peppo rent richting de bal. Peppo geeft een hoge lob. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 11:0

87e minuut.
Konopecki met een snelle inworp. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani geeft de bal voor. Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štírek passt de bal met de wreef. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić geeft een hoge lob. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 25%, Łódzkie Diabły 75%.
KS Gorzów - Łódzkie Diabły 11:0