Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL FC Netta
532 Tactiek NETTA
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 47.8
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Tontu rent richting de bal. Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić passt de bal zonder na te denken. Golia bereikt de bal nog maar net als eerste. Golia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - FC Netta 1:0

5e minuut.
Dhondt passt de bal zonder na te denken. Kozubek geeft een hoge lob. Daar is Atachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Golia met een sublieme pass. Dhondt geeft een lange en hoge pass. Soczewka heeft problemen om de bal te vangen. Palik rent richting de bal. Palik haalt uit met een fantastische trap. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleury rent richting de bal. Fleury passt de bal in één keer door. Palik is nu in balbezit. Palik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Golia rent richting de bal. Bidziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golia. Golia krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bidziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bidziński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Palik de bal. Soczewka onderschept slim de pass. Palik is nu in balbezit. Palik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Perišić is nu in balbezit. Perišić heeft problemen om de bal te vangen. Perišić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 51%, FC Netta 49%.
FC BARCELONA PL - FC Netta 1:0

47e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perišić de bal. Perišić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Toutziaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutziaris geeft de bal voor. Perišić rent richting de bal. Perišić schiet op doel. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golia is nu in balbezit. Golia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Oasenegre kopt de bal weg. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Serwy neemt zijn aanloop. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Golia met een sublieme pass. Perišić is nu in balbezit. Marciano rent richting de bal. Perišić onderschept slim de pass. Perišić draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş passt de bal in één keer door. Perišić rent richting de bal. Perišić draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - FC Netta 2:0

63e minuut.
Doeltrap. Damme komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dhondt verovert de bal door een tackle van achteren. Dhondt passt de bal zonder na te denken. Vystrčil probeert naar een medespeler te passen. Damme is nu in balbezit. Damme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Celeban komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Marciano rent richting de bal. Marciano passt de bal zonder na te denken. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Celeban is nu in balbezit. Celeban draait met de bal, schiet en ... Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Golia is nu in balbezit. Bidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Serwy is nu in balbezit. Serwy passt de bal met de wreef. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - FC Netta 3:0

73e minuut.
Marciano rent richting de bal. Demirtaş onderschept slim de pass. Demirtaş speelt de bal door. Daar is Perišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perišić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dhondt passt de bal zonder na te denken. Celeban rent richting de bal. Ignatescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ignatescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 40%, FC Netta 60%.
FC BARCELONA PL - FC Netta 3:0